Η Ergogroup ιδρύθηκε το 1995, στη Θεσσαλονίκη, παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες που συνδυάζουν την πλήρη κατανόηση των αναγκών της κάθε επιχείρησης, την επιστημονική γνώση, την εμπειρία και κυρίως την δέσμευση για την παραγωγή αποτελέσματος. 

Με βάση αυτή την νοοτροπία κατέκτησε από πολύ νωρίς ηγετική θέση στον κλάδο, με αναγνώριση από πελάτες και συναδέλφους. Σύμφωνα με ενημερωτικό δελτίο, για την εισαγωγή συμβουλευτικής εταιρείας στο χρηματιστήριο Αθηνών το έτος 2001, η Ergogroup κατείχε την 22η θέση πανελλαδικά, την 4η στη Β. Ελλάδα, ενώ ήταν η μοναδική που είχε αποκλειστική στόχευση και πελατολόγιο, μόνο από τον ιδιωτικό τομέα.

Το 2006 προβλέποντας την επερχόμενη παγκόσμια οικονομική κρίση, επέλεξε τον δρόμο της εξωστρέφειας και δημιουργίας δικτύου, κυρίως σε μεγάλες αναπτυσσόμενες, αγορές, μεταφέροντας το κύριο πεδίο εφαρμογής των υπηρεσιών της στο εξωτερικό.

Έχει πελατολόγιο από όλη την Ελλάδα και παρουσία σε σημαντικές αγορές του εξωτερικού με δικό της δίκτυο συνεργατών, που συνδυάζουν την επιστημονική κατάρτιση σε τομείς του management και του εμπορίου, με την ενεργή επιχειρηματική δραστηριότητα σε κρίσιμους τομείς (όπως σε τρόφιμα, ποτά, τουρισμό, μόδα, τεχνολογία, logistics).

Τομείς υπηρεσιών: